top of page

Wed, 22 May

|

A-Maze – School

Workshop: PROBEER DIT THUIS EENS!

Wil je dat je leerlingen worden aangemoedigd om opdrachten te maken en betere leerresultaten te behalen? Heb je geprobeerd een interdisciplinair en onderzoekend onderwerp te bedenken? Wilt u het concept begrijpen? Dan is deze workshop perfect voor jou!

Workshop: PROBEER DIT THUIS EENS!
Workshop: PROBEER DIT THUIS EENS!

Time & Location

22 May 2024, 09:00 – 12:00

A-Maze – School, Laarbemdeweg 17, 3581 Beringen, Belgium

About the event

ORGANISATOR: LET & Schooling Group VZW, België

PLAATS: GO! Innovatief secundair onderwijs A-Maze – School, Laarbemdeweg 17, 3581 Beringen, België

Tijdens deze workshop leren we over het concept van een interdisciplinair onderzoeksonderwerp. We zullen leren hoe we onderzoekshuiswerk kunnen implementeren.

We zullen verkennende hands-on activiteiten uitvoeren tijdens het "bezoeken" van de drie eilanden: EILAND VAN HET LICHT, CHEMIE IN HET KEUKENEILAND en EILAND VAN DE MUZIKALE WETENSCHAP. Themagerelateerde activiteiten hebben gedefinieerde doelen en leerresultaten, en ze kunnen gemakkelijk worden gekoppeld aan elk nationaal curriculum. De themagerelateerde activiteiten worden gemaakt door docenten uit Finland, België, Estland en Noorwegen.

AAN WIE: leerkrachten die de interdisciplinaire aanpak hanteren en werken volgens het HILE-model, maar ook leerkrachten die deze techniek willen proberen.

DOELGROEP: leerlingen in de leeftijd van 13-16 jaar, zeer geïnteresseerde en hoogbegaafde leerlingen.

AANTAL DEELNEMERS: max 22.

TRAININGSRESULTATEN: omvatten (1) het begrijpen van het concept van een interdisciplinair onderzoeksonderwerp, (2) het deelnemen aan gerelateerde activiteiten en (3) leren hoe er een te ontwerpen.

OPLEIDINGSKOSTEN: 46€

DE KOSTEN VAN DE TRAINING ZIJN INCLUSIEF:

- betrekking heeft op laboratoriumbenodigdheden en -apparatuur;

- materiaal voor leerkrachten,

- werkmateriaal voor leerlingen,

- presentatiemateriaal,

- certificaat van deelname,

- betalingsbewijs.

DUUR: 3 uur (09.00 – 12:00)

Tickets

  • PROBEER DIT THUIS EENS!

    DE KOSTEN VAN DE TRAINING ZIJN INCLUSIEF: - koffie of thee en snacks tijdens de pauze, - betrekking heeft op laboratoriumbenodigdheden en -apparatuur; - materiaal voor docenten, - werkmateriaal voor studenten, - presentatiemateriaal, - certificaat van deelname, - betalingsbewijs.

    €46.00
    +€1.15 service fee

Total

€0.00

Share this event

bottom of page